Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Top 5 real chick - flick movies


1. Wolverine (2009)
Γιατί πολύ απλά ο Hugh Jackman το έχει. Έχει το κορμί, έχει τα μούσια, τι κι αν η χαζή η Jean Grey δεν τον θέλει; Τον θέλει όλος ο υπόλοιπος πλανήτης! Ο οποίος τον ψήφισε και ωραιότερο άντρα του 2008. Η ταινία δεν έχει βγει ακόμα, αλλά το trailer μας γέμισε χαρά και ανυπομονησία.







2. 300 (2006) Zack Snyder
Η ψηφιακή μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλλερ φαντάζομαι είχε σαν κύριο στόχο το αντρικό κοινό μεταξύ 15-25. Αλλά καταλάβαμε ότι τόσες φέτες - συγκεκριμένα 6x300 - μάλλον απώθησαν όσους άντρες θεατές δεν διαθέτουν παρόμοια σπαρτιάτικη κατανομή. Το γυναικείο κοινό αντίθετα, την χαρατήρισε ανέλπιστα καλή ταινία. Να πω ότι το αρχιαοελληνικό πουλάει? Μπα, μάλλον είναι η ψηφιακή πινελιά και οι ατέλειωτες ώρες γυμναστηρίου των 300.






3. Shoot 'em up (2007) Michael Davis

Καταπληκτική ταινία. Ωραίοι πρωταγωνιστές, γρήγορη δράση και το αναμενόμενο δυνατό soundtrack. Πιστολίδι και κακό αλλά κι ένας όμορφος όπως πάντα Clive Owen - η βρετανική προφορά κάνει πάντα τη διαφορά - που τραβιέται με τη Monica Bellucci. Η ταινία δεν πήγε τόσο καλά απ' όσο ξέρω αλλα αξίζει όλες τις λίρες της Ελισάβετ.






4. Natural born killers (1994) Oliver Stone

Κατά ένα περίεργο τρόπο μπορεί τούτο το ταινιάκι να θεωρηθεί για γκόμενες. Δύο βαθιά πειραγμένοι και ακόμα πιο βαθιά ερωτευμένοι κυκλοφορούν και σκοτώνουν κόσμο. Αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί πραγματικά έχουν σφάξει το σύμπαν μέχρι να φτάσουν στον αγαπημένο Robert Downey Jr., αλλά όπως πάντα η αγάπη νικάει. Κοιμηθείτε ήσυχοι λοιπόν.








5. Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) George Roy Hill

Είναι το κουλτουράκι της πεντάδας και το βάζω για να εντυπωσιάσω τον αδερφό μου. Κέρδισε μια θέση εδώ όταν η Charlotte Gainsbourg, σχολίασε πανευτυχής πόσο όμορφοι είναι οι δύο πρωταγωνιστές, αφού η σεξουαλικότητα της ταινίας έχει ξεχυθεί από την οθόνη και την ταρακουνάει με μανία. Μα πως δεν το έχει δει ποτέ;